Doletio prvi avion na liniji Seoul-Zagreb

U subotu, 1. rujna, je u Zagrebu dočekan prvi let južnokorejske aviokompanije Korean Air koja tri puta tjedno spaja Zagreb i Seoul. Spomenuta linija će do kraja ljetnog reda letenja biti izravna, dok će tijekom zimskog reda letenja u povratku ići preko Züricha (Seoul-Zagreb-Zurich-Seoul).

U subotu, 1. rujna, je u Zagrebu dočekan prvi let južnokorejske aviokompanije Korean Air koja tri puta tjedno spaja Zagreb i Seoul. Spomenuta linija će do kraja ljetnog reda letenja biti izravna, dok će tijekom zimskog reda letenja u povratku ići preko Züricha (Seoul-Zagreb-Zurich-Seoul), piše Večernji.

Korean Air će za Zagreb u rujnu i listopadu letjeti zrakoplovom tipa Airbus A330-200 i to utorkom, četvrtkom i subotom, s polaskom iz Seoula (ICN) u 11:05 sati, dolaskom u Zagreb u 15:45 sati. Iz Zagreba povratak će biti u 17:20 sati te dolazak u Seoul idući dan u 11:30 sati.

Od zimskog reda letenja Korean Air će letjeti zrakoplovom tipa Boeing 787-9 – Dreamliner kapaciteta 269 sjedala. Linija će letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom s polaskom iz Seoula u 11:25 sati, dolaskom u Zagreb u 14:55 sati, iz Zagreba avion će ići za Zurich u 17:00 sati, doći će u Zurich u 18:40 sati, odakle će u 20:55 sati ići prema Seoulu u koji dolazi u 15:35 sati.

Svi su složni u ocjeni da ova linija dolazi u pravo vrijeme – vrijeme značajnog turističkog rasta u Zagrebu i značajnog povećanja broja posjetitelja iz Južne Koreje.

(Lider)

Vijesti iz medija | Događanja | Strana tržišta i prilike