Istarske tvrtke predstavljaju se na Primorskom sajmu u Kopru

HGK – Županijska komora Pula organizirala je zajedničko sudjelovanje istarskih tvrtki na Primorskom sajmu u Kopru, koji se održao od 25. do 27. svibnja 2018. godine. Riječ je o 25. izdanju međunarodnog obrtničko-poduzetničkog sajma, na kojem se okupilo oko 150 izlagača.

HGK – Županijska komora Pula organizirala je zajedničko sudjelovanje istarskih tvrtki na Primorskom sajmu u Kopru, koji se održao od 25. do 27. svibnja 2018. godine. Riječ je o 25. izdanju međunarodnog obrtničko-poduzetničkog sajma, na kojem se okupilo oko 150 izlagača

Na štandu HGK – ŽK Pula predstavit će se najveći istarski proizvođač i opskrbljivač u području pekarske i slastičarske djelatnosti Brionka d. d. iz Pule te proizvođač maslinova ulja iz vlastitog ekološkog uzgoja Stancija St. Antonio d. o. o. iz Vodnjana. Izlagač je i Polidor Camping Park iz Funtane – kamp s četiri zvjezdice, koji je otvoren cijele godine, a među ostalim, nudi smještaj u mobilnim kućama i glamping šatorima.

U sklopu sajma Primorska gospodarska komora iz Kopra organizira okrugli stol o novostima u zakonodavstvu na području prekogranične suradnje i zapošljavanja, na kojem će, na temelju dugogodišnje partnerske suradnje, sudjelovati predsjednica ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić.

HGK – ŽK Pula sufinancirala je sudjelovanje te omogućila izlagačima sudjelovanje po povoljnim uvjetima.

(HGK)Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz