Pametna klupa iz Solina osvaja i tržište Austrije

Inovativni proizvod Include d.o.o. uspješno se prodaje u 27 zemalja diljem svijeta, a postoje mogućnosti da se nastupi i na tržištu Austrije i odgovarajuće pozicioniranje u gradu Beču i ostalim austrijskim saveznim pokrajinama.

Mladi hrvatski poduzetnik, Ivan Mrvoš, vlasnik tvrtke Include d.o.o. iz Solina koja proizvodi solarne pametne klupe Steora posjetio je  09. travnja 2018. godine Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beču gdje je u organizaciji Veleposlanstva  održan sastanak s Udrugom hrvatskih poduzetnika u Austriji i uspješnim hrvatskim poduzetnicima Josipom Šušnjarom i Goranom Žužulom, vlasnicima tvrtke Virtego GmbH.

Svoj inovativni proizvod Include d.o.o. uspješno  prodaje u 27 zemalja diljem svijeta, te su također zainteresirani za odgovarajuće pozicioniranje u gradu Beču i ostalim austrijskim saveznim pokrajinama.

Upravo je to  bila glavna tema razgovora s predstavnicima tvrtke  Virtego GmbH koja je iskazala  interes za suradnjom, odnosno organizacijom distribucije na tržištu Austrije.

Tijekom posjete Veleposlanstvu razgovaralo se i o organizaciji prezentacije pametne klupe za ciljane potencijalne kupce u Beču, a koju će zajednički  organizirati Veleposlanstvo RH u Beču i Udruga hrvatskih poduzetnika u Austriji.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Događanja | Strana tržišta i prilike