Predstavljena hrvatska dizajnerska kuća namještaja Prostoria

Dana 21. rujna 2017. u prezentacijskom salonu dizajnerskog namještaja Augustus Jones u Torontu održano je predstavljanje hrvatske dizajnerske kuće namještaja Prostoria. Njihovi proizvodi su zamijećeni, konkurentni kako dizajnom i kvalitetom tako i cijenom, privlače pažnju najviše kvalitete potrošača.

Dana 21. rujna 2017. u prezentacijskom salonu dizajnerskog namještaja Augustus Jones u Torontu održano je predstavljanje hrvatske dizajnerske kuće namještaja Prostoria. Tom prilikom predstavnici Prostorie, Iva Šilović, arhitektica i projektna menagerica, te Ivan Prekrat, prodajni menager, predstavili su svoje proizvode.

Augustus Jones https://augustusjones.com/ je prezentacijski salon dizajnerskog svjetskog namještaja smješten u kvartu poznatom po salonima namještaja. U razgovoru sa predstavnicima Prostorie https://www.prostoria.eu/hr/, naglašeno je kako se tvrtka polako ali sigurno probija na kanadsko tržište, njihovi proizvodi su zamijećeni, konkurentni kako dizajnom i kvalitetom tako i cijenom, privlače pažnju najviše kvalitete potrošača.

Na predstavljanju se okupilo oko 60-tak predstavnika iz svijeta dizajna namještaja za kućnu, uredsku i hotelsku namjenu.

GK RH u Mississaugi je uoči predstavljanja Prostorie, održao sastanak s voditeljima prezentacijskog salona, Jacquesom Tredilleom i Cliffom Smithom, te se razgovaralo o mogućnostima poslovanja na kanadskom tržištu.

GK RH Mississauga je organizacijski pomogao ovoj prezentaciji donacijom, a uzvanicima su se na kraju predstavljanja dijelili prigodni pokloni, koji su uključivali i hrvatske paprenjake.

Predstavljanju je nazočila predstavnica Generalnog konzulata Republike Hrvatske (GK RH) Mississauga Natalija Bukovec-Osmičević.
 

 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz