Hrvatske tvrtke na Međunarodnom prehrambenom sajmu Tutto Food

Na Međunarodnom prehrambenom sajmu Tutto Food, koji će se održati od 08. do 11. svibnja 2017. godine u Milanu, Italija predstaviti će se, u organizaciji HGK-a, Podravka d. d., Žito d. o. o., Arbacommerce d. o. o., Dupin d. o. o., Zigante tartufi d. o. o., Kapronca d. o. o. i Vegeteriana d. o. o.

Međunarodni prehrambeni sajam Tutto Food održati će se od 08. do 11. svibnja 2017. godine u Milanu, Italija.
 
U organizaciji Hrvatske gospodarske komore na sajmu će se predstaviti Podravka d. d., Žito d. o. o., Arbacommerce d. o. o., Dupin d. o. o., Zigante tartufi d. o. o., Kapronca d. o. o. i Vegeteriana d. o. o.
 
Ovaj je sajam specijaliziran za više kategorija proizvoda poput mesa, ribe, mliječnih proizvoda, pekarskih proizvoda i slatkiša.
 
Prema najavama organizatora, na sajmu će biti organizirane brojne radionice, seminari, poslovni sastanci, degustacije te prezentacije inovativnih rješenja u prehrambenoj industriji.
 
Riječ je o bijenalnom sajmu koji je od 2013. do 2015. godine udvostručio broj posjetitelja. Na sajmu Tutto Food 2015. predstavilo se više od 2.800 izlagača na površini od 180.000 četvornih metara te ga je posjetilo 78.500 posjetitelja.
 
Više informacija o sajmu možete pronaći na: http://www.tuttofood.it.
 
(HGK)
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Strana tržišta i prilike